Blog

Sfaturi De Întreținere Pentru Articole Din Fier Forjat

Sfaturi De Întreținere Pentru Articole Din Fier Forjat

Fierul forjat ar fi putut lua o gamă largă de locații în casa ta. Este un metal minunat cu proprietăți excelente. Una dintre ele este capacitatea sa de a fi transformată în forme și modele ornamentale. Aspectul este rustic și organic, ceea ce îl face și mai spectaculos. De aceea se cere mai mult decât alte metale. Aspectul cheie este rezistența și duritatea optimă, ceea ce îl face robust. Cu toate acestea, întreținerea este un aspect important al longevității sale.

Indiferent dacă aveți o poartă din fier forjat bine proiectată, balustrade, scări sau orice alt tip de articol, trebuie să efectuați controale periodice pentru a vă asigura că articolele se mențin în formă fină. Iată câteva sfaturi de întreținere pentru articolele din fier forjat pe care le puteți urma.

1. Inspecţie

În timp ce metalele sunt de obicei netede și strălucitoare, fierul forjat este complet diferit. Fierul forjat este forjat manual pentru a da forma și forma dorite. 

Inspecţie

Deși oferă o rezistență mai mare, face metalul destul de dur și finisat neregulat în comparație cu alte metale. Suprafața grosieră facilitează depunerea prafului, apei și a altor materiale străine. Acest lucru ar putea face obiectele să pară mai vechi și chiar le poate deteriora calitatea. Pentru a o preveni, este esențial să fii cu ochii pe starea obiectelor din fier forjat.

Trebuie să efectuați o inspecție regulată pentru a observa un indiciu de elemente corozive și rugină. Poate ajuta la menținerea obiectelor din fier forjat în stare mentă.

2. Curățare

Odată ce ați observat ceva neobișnuit pe suprafața metalică, este vital să fiți proactivi cu procesul de curățare. Curățarea imediată poate inhiba formarea de rugină și elementele corozive care intră pe ea.

Curățare

Curățarea este indispensabilă pentru a se asigura că articolele din fier forjat durează ani de zile. Și nu trebuie să faceți un efort suplimentar pentru a vă da seama. Cu experiența noastră de fier forjat la Fierforjatinox, putem spune că procesul de curățare este rapid și simplu.

Cu simpla aplicare a apei calde de săpun, puteți spăla suprafața pentru a îndepărta resturile sau materialele nedorite. Puteți folosi o țesătură uscată pentru a îndepărta umezeala suplimentară de pe suprafață.

3. Pictură

Când este expus la aer, căldură și umiditate, fierul forjat reacționează în mod corespunzător la acestea. Poate amplifica procesul de degradare și poate reduce semnificativ viața obiectelor. Articolele din fier forjat sunt vopsite inițial în timpul fabricației pentru a aborda efectele mediului. La Fierforjatinox, vopsirea porților din fier forjat și a altor produse este un proces esențial.

Pictură

Cu timpul, suprafața vopselei se degradează, provocând expunerea metalului la elementele corozive. Recomandăm clienților noștri să folosească vopsele ca o modalitate de a proteja produsele prețioase din fier forjat. Merită efortul decât să cheltuiți o sumă mare de bani pentru sudare sau înlocuirea structurii.

Dar înainte de a face acest lucru, este necesar să determinați starea obiectului. Obiectul are nevoie sau nu de vopsit?

O modalitate ușoară de a face acest lucru este de a scana cu atenție suprafața pentru orice semn de uzură a vopselei. În plus, puteți găsi fulgi de vopsea liberă pe suprafața care este un semn, elementul ar trebui revopsit.

4. Finisare

Dacă aveți de-a face cu articole instalate de zeci de ani, finisarea este doar modalitatea corectă de a le restabili frumusețea. Acest lucru vă transformă cu siguranță casa sau orice altă locație într-una mai atrăgătoare. S-ar putea să confundați finisarea cu aplicarea vopselei, dar este un proces complet diferit.

Finisare

Finisarea implică, în general, aplicarea unei substanțe chimice specializate la suprafață pentru a preveni rugina. În timp ce vopseaua este aplicată pentru a face fierul forjat mai fin și uniform. În opoziție, o substanță chimică de finisare urmărește să o facă rezistentă la rugină. Pentru a proteja metalul, puteți utiliza combinația atât a substanței chimice, cât și a vopselei pentru a-l face rezistent și întotdeauna strălucitor.

Nu mulți oameni cunosc direcția corectă pentru a menține ușile de intrare din fier forjat, balustradele din fier forjat, balcoanele și alte piese din fier forjat pe deplin funcționale și funcționale. Aceste sfaturi de întreținere sunt suficiente informații necesare pentru a vă păstra exteriorul un exemplu de frumusețe captivantă.

Back to list